Supa cu coltunasi

Printeaza

O reteta de supa cu coltunasi din: supa concentrata din carne de pasare, patrunjel, piper, smantana, faina, oua, branza de vaci si sare.

Ingrediente:Supa cu coltunasi

  • 2,5-3 l de supa concentrata din carne de pasare
  • patrunjel verde
  •  piper
  • 100 g smantana

pentru coltunasi:

  • 70 g faina
  • 2 oua
  • 120 g branza de vaci
  • sare

 

Mod de preparare:

Cerni faina, o pui in castron si torni la mijloc sarea dizolvata in apa si un ou. Framanti bine pana obtii un aluat neted, elastic si-l lasi acoperit timp de 30 de minute. intinzi apoi o foae subtire si o tai in patrate de aproximativ 3 cm.

Amesteci brânza cu oul rămas şi puţină sare şi omogenizezi compoziţia. Din această compoziţie iei câte o linguriţă, o pui peste aluatul tăiat şi îl îndoi pe dia­gonală.

Presezi marginile cu o furculiţă. Pui colţunaşii la fiert în vasul cu supă.

După 15 minute torni smântână pe care ai amestecat-o cu un polonic de supă caldă. Adaugi verdeaţa tăiată mărunt.

Supa cu coltunasi

Supa cu coltunasi

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • supa cu coltunasi

1 comentariu

  1. Gabriela Constantin

    Nu am mancat o astfel de supa pana acum

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.