Supa Cioppino

Printeaza

O reteta de supa cioppino din unt, ceapa, usturoi, patrunjel, 2 canserve de rosii, supa de pui, frunze de dafin, busuioc uscat, cimbru, oregano, vin alb, carne de crab, file de cod, creveti, scoici saint jaques, scoici si midii.

Supa Cioppino

Ingrediente:

  • 175 g unt
  • două cepe
  • doi căţei de usturoi zdro­biţi
  • o legătură de pătrunjel
  • două conserve de roşii
  • 500 ml su­pă de pui
  • două frunze de dafin
  • o lingură de busuioc uscat
  • o jumătate de linguriţă de cimbru
  • o jumătate de linguriţă de oregano
  • 230 ml apă
  • 350 ml vin alb
  • 300 g carne de crab
  • 300 g fileuri de cod
  • 650 g creveţi
  • 650 g scoici Saint Jaques
  • 18 scoici mici
  • 18 midii

 

Mod de preparare:

Untul se topeşte la temperatură medie într-o oală mare. Se adaugă cepele tocate, usturoiul şi pătrunjelul tocat. Se lasă la foc mic, amestecând din când în când până se înmoaie ceapa.

Supa Cioppino

Se pun în oală roşiile tăiate bucăţi, supa de pui, frunzele de dafin, busuiocul, cimbrul, oregano, apa şi vinul. Se amestecă foarte bine, apoi se acoperă oala cu un ca­pac. Se lasă să fiarbă aşa timp de o jumătate de oră.

Supa_Cioppino_05

Se adau­gă apoi creveţii decorticaţi, cele două feluri de scoici, midiile, fileurile de cod mărunţite şi carnea de crab. Se lasă să fiarbă, apoi se micşorează flacăra şi se mai ţine 5-7 minute, până când se desfac cochiliile. Se pune supa în boluri şi se serveşte caldă, cu pâine prăjită.

Supa_Cioppino_07

Supa Cioppino

Supa_Cioppino_08

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/supa-cioppino html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.