Supă de ceapă verde

Printeaza

O reteta de supa de ceapa verde din: ceapa verde, cartofi, supa de pui, lapte, unt, sare si piper alb.

Ingrediente:Supă de ceapă verde

  • 12 cepe verzi
  • 3 cartofi de mărime medie, tăiaţi bucăţi
  • 4 ceşti cu supă de pui
  • 3/4 ceaşcă cu lapte
  • 1 lingură cu unt
  • 1/2 linguriţă cu sare
  • 1/4 linguriţă cu piper alb

 

Mod de preparare:

Pune ceapa, cartofii şi supa într-un vas la fiert. Lasă aproximativ 15 minute după ce a început să fiarbă, la foc mediu. Strecoara supă şi pune legumele şi laptele  în blender şi lasă-le până obţii o cremă.

Toarnă crema peste supă şi adaugă untul, sarea şi piperul. Dă focul la minim şi lasă la încălzit. Se poate servi fie fierbinte, fie rece. Ornează cu felii de ceapă verde.

Supă de ceapă verde

Supă de ceapă verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.