Supă de ceapă verde
PrinteazaO reteta de supa de ceapa verde din: ceapa verde, cartofi, supa de pui, lapte, unt, sare si piper alb.
- 12 cepe verzi
- 3 cartofi de mărime medie, tăiaţi bucăţi
- 4 ceşti cu supă de pui
- 3/4 ceaşcă cu lapte
- 1 lingură cu unt
- 1/2 linguriţă cu sare
- 1/4 linguriţă cu piper alb
Mod de preparare:
Pune ceapa, cartofii şi supa într-un vas la fiert. Lasă aproximativ 15 minute după ce a început să fiarbă, la foc mediu. Strecoara supă şi pune legumele şi laptele în blender şi lasă-le până obţii o cremă.
Toarnă crema peste supă şi adaugă untul, sarea şi piperul. Dă focul la minim şi lasă la încălzit. Se poate servi fie fierbinte, fie rece. Ornează cu felii de ceapă verde.
Supă de ceapă verde
Pofta buna!