Supa de ceapa cu ciuperci

Printeaza

Supa de ceapa cu ciuperci din: ceapa, ciuperci, smantana, faina, chimen, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:

  • 400 g ceapa
  • 500 g ciuperci
  • 250 ml smantana
  • 1 lingura faina
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati ceapa si ciupercile. Taiati ceapa in rondele si ciupercile in feliute cat mai fine. Caliti ceapa in ulei, dupa ce ati presarat-o cu sare. Cand ceapa incepe sa se inmoaie, adaugati ciupercile si lasati-le sa se caleasca la foc potrivit.

Daca apa lasati de ciuperci scade, adaugati putina apa, in asa fel incat ingredientele sa fie acoperite tot timpul de lichid. Cand toate ingredientele s-au inmuiat, adaugati smantana in care ati amestecat faina si chimenul.

Turnati 200 ml apa si amestecati ingredientele, apoi lasati supa sa fiarba 15 minute cel putin. Supa de ceapa cu ciuperci se serveste cu paine prajita.

Supa de ceapa cu ciuperci

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Nu-mi palce supa asta

  2. Eu nu am mancat niciodata supa din asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.