Supa bulgareasca

Printeaza

Supa bulgareasca din: castraveti, iaurt, usturoi, nuca, marar, ulei de masline, sare.

Ingrediente:Supa_bulgareasca

  • 500 g castraveţi
  • 500 g iaurt
  • 3 căţei de usturoi
  • 2-3 linguri de nucă tocată
  • 1 legătură de mărar
  • 2-3 linguri de ulei de măsline
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală castraveţii şi taie-i cubuleţe. (Poţi să-i dai pe răzătoarea mare, dar supa nu va avea aceeaşi consistenţă.) Pune-i într-un castron împreună cu iaurtul.

Pisează usturoiul până obţii o pastă şi adaug-o peste iaurt. Presară mărarul tocat (păstrează puţin pentru decor). Toarnă apă ca să subţiezi supa, amestecă şi potriveşte de sare.

Adaugă uleiul şi serveşte-o rece, presărată cu nucă tocată.

Supa bulgareasca

Supa_bulgareasca

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.