Supă asiatică
PrinteazaSupă asiatică
Ingrediente:
- 200 g paste asiatice pentru supă
- 1 tulpină de praz
- 2 cepe roşii
- 1 ardei iute roşu
- 1 l supă
- pătrunjel
- 2 cm ghimbir
- 200 g germeni de soia
- sos de soia
- 2 linguri fulgi de cocos
Mod de preparare:
Fierbeţi pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj. Tăiaţi prazul rondele, iar ceapa inele. Tăiaţi ardeiul iute în două, îndepărtaţi-i seminţele şi tăiaţi-l fâşii subţiri.
Daţi supa într-un clocot, adăugaţi ghimbirul şi fierbeţi în continuare 10 minute. Indepărtaţi apoi ghimbirul din supă.
Adăugaţi prazul, ceapa, ardeiul iute şi germenii de soia şi fierbeţi supa circa 10 minute. Condimentaţi-o cu sos de soia.
Prăjiţi fulgii de cocos fără adaos de grăsime. Scurgeţi pastele şi puneţi-le împreună cu supa direct in farfurie. Presarati-o cu fulgii de cocos si ornati-o dupa cu doriti, cu putin patrunjel.
Supă asiatică
Pofta buna!