Supă asiatică

Printeaza

Supă asiatică

Supă asiatică

Ingrediente:

  • 200 g paste asiatice pentru supă
  • 1 tulpină de praz
  • 2 cepe roşii
  • 1 ardei iute roşu
  • 1 l supă
  • pătrunjel
  • 2 cm ghimbir
  • 200 g germeni de soia
  • sos de soia
  • 2 linguri fulgi de cocos

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele conform indicaţiilor de pe am­balaj. Tăiaţi prazul rondele, iar ceapa inele. Tăiaţi ardeiul iute în două, îndepărtaţi-i seminţele şi tăiaţi-l fâşii subţiri.

Daţi supa într-un clocot, adăugaţi ghimbirul şi fierbeţi în continua­re 10 minute. Indepărtaţi apoi ghimbirul din supă.

Adăugaţi prazul, ceapa, ardeiul iute şi germenii de soia şi fierbeţi supa circa 10 minute. Condimentaţi-o cu sos de soia.

Prăjiţi ful­gii de cocos fără adaos de grăsime. Scurgeţi pastele şi puneţi-le împreună cu supa direct in farfurie. Presarati-o cu fulgii de cocos si ornati-o dupa cu doriti, cu putin patrunjel.

Supă asiatică

Supa asiatica.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.