Supa aromata de morcov

Printeaza

Supa aromata de morcov din: morcov, fenicul, ulei, cartofi, sare, lamaie, patrunjel.

Ingrediente:Supa_aromata_de_morcov

  • un kg morcov
  • 1/2 bulb fenicul
  • o lingura ulei
  • 3 cartofi
  • sare

pentru servit:

  • cateva felii de lamaie
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Morcovii se taie rondele fine, feniculul se feliază subţire, iar cartofii se taie cuburi. In oala de fiert supa se pune ulei si se călesc legumele uşor, 2-3 minute. Apoi se toarnă apă şi se lasă la fiert, cu un praf de sare.

Odată fierte, legumele se mixează şi apoi se strecoară pentru a obţine o cremă fină. Dacă este prea groasă se mai adaugă apă sau lapte şi se mai dă un clocot.

Supa aromata de morcov

Supa_aromata_de_morcov

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.