Supa ardeleneasca cu paine si branza

Printeaza

Supa ardeleneasca cu paine si branza din: paine, branza, ceapa, sunculita, patrunjel.

Ingrediente: Supa ardeleneasca cu paine si branza

  • 5 felii de pâine
  • 200 g brânză sărată
  • 2 cepe
  • 200 g şunculiţă afumată
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Dai brânza pe râzătoare, apoi aşezi pe fundul unei oale feliile de pâine şi presari brânza. Torni 3 l de apă caldă şi pui supa la fiert.

Cureţi şi tai mărunt ceapa, tai bucăţele şunculiţă, le căleşti împreună şi le adaugi în supă. Mai laşi puţin pe foc, dai oala deoparte şi presari pătrunjelul tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.