Supa de andive cu iaurt
PrinteazaO reteta de supa de andive cu iaurt din: suc de morcovi, iaurt, andive, ceapa, patrunjel verde, sare si piper.
- 400 ml suc de morcovi
- 300 ml iaurt natual sau chefir
- 2 andive mai mari
- 1 ceapa
- 1 legatura patrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Amestecaţi într-un castron sucul proaspăt stors de morcovi şi iaurtul sau chefirul. Condimentaţi amestecul cu sare şi piper şi adăugaţi şi verdeaţa, tocată mărunt. Lăsaţi vasul în repaus, 10 minute, la temperatura camerei.
Tocaţi cât mai mărunt ceapa şi adăugaţi-o în vas, apoi puneţi şi andivele tocate mărunt. Amestecaţi şi serviţi supa cu crutoane de pâine neagră.
Supa de andive cu iaurt
Pofta buna!