Sufleu de varza

Printeaza

Sufleu de varza

Ingrediente:Sulfeu de varza

  • varză mijlocie
  • 100 g unt
  • 3 ouă
  • 2 linguri smântână
  • 1 lingură făină
  • 1 lingură brânză rasă
  • 1 lingură pes­met
  • sare
  • piper
  • ardei gras roşu
  • roşii

 

Mod de preparare:

Tai varza în 4 şi o pui la fiert pentru 10 minute. O scurgi, o toci mărunt şi o laşi deoparte. Separi albuşurile de gălbenuşuri, amesteci gălbenuşurile cu făina, smântână şi brânza rasă, apoi le omogenizezi cu varza tocată.

Baţi albuşurile spumă, le adaugi cu atenţie în amestecul cu varză şi potriveşti de sare şi piper. Ungi cu unt o formă care merge la cuptor, torni compoziţia pentru sufleu, presari pesmetul şi pui şi bucăţele de unt. Coci sufleul 30 de minute, la foc potrivit.

Răstorni sufleul cald pe un pla­tou şi îl aduci la masă. Aşezi în mijloc o floare din fâşii de varză printre care pui felii de roşii, iar de jur împrejur pui rondele de roşii.

Sulfeu de varza

Sulfeu de varza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.