Sufleuri de ciocolata

Printeaza

Sufleuri de ciocolata din: faina, cacao, zahar, lapte, oua, unt, esenta de vanilie.

Ingrediente:Sufleuri_de_ciocolata

  • 125 g făină cu factor de creştere
  • 30 g cacao
  • 125 g zahăr tos
  • 75 ml lapte
  • 2 ouă
  • 60 g unt nesărat, topit
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie
  • 75 g zahăr brun

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 4/180°C. Unge cu unt 4×250 g boluri rezistente la cuptor.

Intr-un bol cerne faîna şi jumătate din cacao. Adaugă zahărul si un praf de sare. In alt bol combină laptele, ouăle, untul şi vanilia.

In bolul cu făina fă o adâncitură în mijloc şi adaugă câmpoziţia obţinută. Combină pănâ când se omogenizează şi apoi toarnă în boluri. Aşază-le în tava de copt.

Combină zahărul brun cu cacaua rămasă şi 250 ml de apă fierbinte. Toarnă câte puţin în fiecare bol, pe dosul unei linguri.

Dă la cuptor 20-25 minute, până când suprafaţa se întăreşte. Sosul va cădea la fundul bolului în timp ce se coace.

Sufleuri de ciocolata

Sufleuri_de_ciocolata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.