Sufleu de ton cu paste si spanac

Printeaza

O reteta de sufleu de ton cu paste si spanac din: spanac, ton, paste, smantana, usturoi, ulei, sare, piper, rosii decojite, oregano, oua si parmezan.

Igrediente:Sufleu de ton cu paste si spanac

  • 150 g spanac
  • 1 conserva ton
  • 500 g paste scurte
  • 400 ml smantana
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 600 g rosii decojite din conserva
  • 1 linguria oregano uscat
  • 2 oua
  • 100 g parmezan

 

Mod de preparare:

Se lasa sa se decongeleze spanacul. Se scurge tonul si se faramiteaza cu furculita. Se toaca usturoiul. Se incinge uleiul si se caleste usturoiul. Se adauga rosiile, sare, piper si oregano. Sosul se lasa sa fiarba la foc moale 10-15 minute.

Se incinge cuptorul la 200 C. Pastele se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa sa se scurga. Se amesteca pastele si pestele impreuna cu sosul; se aseaza intr-o forma de sufleu unsa.

Se amesteca ouale cu smantana si parmezan; se sareaza, se pipereaza si se inglobeaza spanacul. Se toarna peste sufleu si se coace 25 minute.

Sufleu de ton cu paste si spanac

Sufleu de ton cu paste si spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.