Sufleu cu spanac şi ciuperci

Printeaza

O reteta foarte simpla de sufleu cu spanac, ciuperci, unt, sare, piper, ciuperci champignon, faina, lapte, smantana, branza cu verdeata, gorgonzola si camembert.

Ingrediente:Sufleu cu spanac şi ciuperci

  • 300 g penne
  • 300 g spanac
  • 4 linguri unt
  • sare,
  • piper
  • 500 g ciuperci champignon
  • 2 linguri făină
  • 500 ml lapte
  • 50 g smântână
  • 100 g brânză cu verdeaţă
  • câte 100 g gorgonzola şi camembert

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Căliţi spanacul într-o lingură de unt, apoi condimentaţi-l. Prăjiţi ciupercile într-o lingură de unt circa 2 minute. Topiţi 2 linguri de unt şi prăjiţi acolo făina.

Turnaţi laptele şi fierbeţi circa 5 minute, amestecând continuu, adăugaţi smân­tână şi 2/3 din brânză, apoi condimentaţi totul.

Incingeţi cuptorul la 190°C. într-o formă unsă cu ulei, amesteccaţi spa­nacul, pastele şi ciupercile. Turnaţi sosul şi presăraţii brânza. Coaceţi sufleul 15-20 de minute.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • sufleu de spanac cu ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.