Sufleu de praz cu lapte

Printeaza

Sufleu de praz cu lapte din: ouă, praz, lapte, fana, unt, cascaval, sare, piper, unt.

Sufleu_de_praz_cu_lapte

Ingrediente:

  • 6 ouă
  • 600 g praz
  • 300 ml lapte
  • 100 g făină
  • 100 g unt
  • 100 g caşcaval ras
  • sare
  • piper
  • 25 g unt, pentru uns

Mod de preparare:

Tai prazul, îl fierbi în apă cu sare şi îl laşi la scurs. Separat, amesteci făina cu laptele, pui pu­ţin pe foc atât cât să se încălzeas­că, adaugi untul şi amesteci până când se topeşte.

Separi albuşurile de gălbenu­şuri, iar albuşurile le baţi spumă, încorporezi în praz sosul alb, gălbe­nuşurile, apof albuşurile, piper şi caşcavalul, amestecând continuu.

Ungi o formă de tartă cu unt, torni aluatul şi dai la cuptorul în­cins 25-30 de minute.

Sufleu de praz cu lapte

Sufleu_de_praz_cu_lapte

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.