Sufleu de piersici

Printeaza

O reteta de sufleu de piersici din: suc de piersici, zahar praf, albusuri si faina.

Ingrediente:

  • 250 ml suc proaspat stors de piersici
  • 100 g zahar praf
  • 10 albusuri
  • 2 linguri faina

 

Mod de preparare:

zahărul cu sucul de piersici, 10 minute, apoi adăugaţi spuma obţinută din baterea albuşurilor.

Amestecaţi pentru omogenizare şi turnaţi compoziţia în castronaşe unse şi tapetate cu făină. Coaceţi la foc potrivit.

Acest preparat se poate face şi din suc proaspăt stors de cireşe sau de vişine. Preparatul se serveste cald.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.