Sufleu cu piept de pui

Printeaza

O reteta delicioasa de sufleu cu piept de pui din: piept de pui, rosii, ceapa verde, crema de branza, sare, piper, cimbru, pesmet si oua.

Ingrediente:Sufleu cu piept de pui

  • 100 g piept de pui fiert
  • 2 roşii decojite şi tocate
  • 1 tijă de ceapă verde, tocată
  • 50 g cremă de brânză
  • 1 linguriţă cimbru tocat
  • sare şi piper după gust
  • 30 g pesmet
  • 4 ouă

 

Mod de preparare:

încingi cuptorul la 200 de grade Celsius. Ungi cu unt 4 vase indivi­duale termorezistente. Pentru umplutură, adaugi în blender toate ingredientele, în afară de albuşuri. Mărunţeşti bine toa­te ingredientele şi omogenizezi compoziţia.

Baţi albuşurile spumă cu puţină sare, apoi le înglobezi cu spatula în compoziţia precedentă. împărţi compoziţia de sufleu în cele 4 vase şi o dai la copt pentru 15-20 de minute.

Sufleu cu piept de pui

Sufleu cu piept de pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.