Sufleu de peste cu mazare

Printeaza

O reteta delicioasa de sufleu de peste cu mazare din: fileuri de peste, sare, piper, ceapa, banana, nuci, smantana, ou, praf de curry, nucsoara, boia, chutney de mango si mazare.

Ingrediente:Sufleu de peste cu mazare

  • 4 fileuri de peşte (a cca 200 g)
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • 1 banană
  • 100 g nuci de Cajou fără sare
  • 200 ml smântână
  • 1 ou
  • 2 linguriţe praf de curry
  • nucşoară
  • boia
  • 2 linguri chutney de mango
  • 500 g mazăre congelată

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200 °C. Se spală peştele, se şterge şi se taie în cuburi potrivite. Se aşază într-o formă de sufleu unsă; se sărează şi se piperează. Se taie ceapa rondele şi se aşază dea­supra. Se coace la cup­tor 10 min.

Se decojeşte banana şi se taie mărunt. Se toa­că nucile de Cajou. Se bate smântână cu ou, praf de curry, sare, piper, nucşoară, boia de ardei şi chutney de mango.

Se scoate forma din cup­tor. Se repartizează pes­te peşte mazărea conge­lată, bananele şi nucile de Cajou. Se toarnă amestecul de ouă şi smântână; se mai coace sufleul 25 min.

Sufleu de peste cu mazare

Sufleu de peste cu mazare

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.