Sufleu cu file de porc şi conopidă

Printeaza

O reteta de sufleu cu file de porc si conopida din: paste cu ou, sare, file de porc, conopida, amestec condimente, smantana, rosii cherry si branza.

Ingrediente:Sufleu cu file de porc şi conopidă

  • 250 g paste mici cu ou
  • sare
  • 200 g file de porc
  • 250 g conopidă
  • 1 plic amestec condimente
  • 200 ml smântâ­nă
  • 100 g roşii cherry
  • 50 g brânză rasă

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele în apă cu sare conform instrucţiu­nilor de pe ambalaj, scurgeţi-le într-o strecurătoare şi aşezaţi-le apoi într-o formă de sufleu. Tăiaţi carnea felii rotunde de grosi­mea unui deget şi aşezaţi-le peste paste.

Aşezaţi bucheţelele de conopidă printre feliile de came. Preîncălziţi cuptorul la 180°C. Amestecaţi condimentele cu apa şi smântână şi turnaţi sosul rezultat peste sufleu.

Spălaţi roşiile cherry şi aşezaţi-le peste ingredientele din formă. Presăraţi sufleul cu brânza rasă şi coaceţi-l cca. 40 de minute.

Sufleu cu file de porc şi conopidă

Sufleu cu file de porc şi conopidă

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.