Reteta sufleu de vinete

Printeaza

 Reteta sufleu de vinete

Ingrediente:Reteta sufleu de vinete

  • 800 g vinete
  • 1 1/2pahar lapte
  • 150 g unt
  • 1 lingură de făină
  • sare
  • 4-5 ouă
  • 100 g şvaiţer

 

Mod de preparare:

Vinetele se toacă ca la salata de vinete. Se face un sos alb gros (din 100 g unt, făină, lapte) şi se amestecă cu gălbenuşurile, brînza rasă, sare şi cu vine­tele tocate.

Albuşurile se bat spumă tare şi se încorporează in compoziţie.

Se unge cu unt un vas de sufleu, se pune compoziţia de vinete şi se dă la cuptor circa 25 minute înainte de a se servi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.