Sufleu de ţelină cu orez

Printeaza

Sufleu de ţelină cu orez
Sufleu de ţelină cu orez

Ingrediente: 

  • 1 kg ţelină
  • 200 g orez
  • 4-5 roşii bine coapte
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lingură vegeta

 

Mod de preparare:

Orezul se alege, se spală şi se fierbe în 1,5 I apă. Ţelina se curăţă, se spală şi se taie în felii de 1 cm grosime, după care se fierbe în apă clocotită şi sărată.

După ce a fiert, se pune la scurs în strecurătoare şi se amestecă cu orezul, roşiile decojite şi tăiate în cubuleţe mici, vegeta şi uleiul.

Compoziţia astfel obţinută se aşază într-un vas de jena, care în prealabil a fost uns şi tapetat cu pesmet, şi se dă la cuptor 15-20 de minute. Se serveşte cu salată de crudităţi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.