Sufleu de telina cu broccoli si bresaola

Printeaza

Sufleu de telina cu broccoli si bresaola din: lapte, bresaola, unt, parmezan, telina, faina gris, oua, broccoli, sare si piper.

Ingrediente:Sufleu_de_telina_cu_broccoli_si_bresaola

  • 1/4 l lapte
  • 200 g bresaola
  • 50 g unt
  • 50 g parmezan ras
  • 1 telina
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura gris
  • 2 oua
  • 1 buchetele broccoli
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Broccoli se spala si se desface in buchetele cat mai mici. Telina se curata, se spala si se taie cubulete. Se pune la fiert in apa cu sare, impreuna cu broccoli. Cand sunt fierte se pun intr-un blender pana cand se obtine un  piure dens. Se amesteca faina cu laptele si cu untul topit.

Se adauga peste piureul de legume. Se incorporeaza treptat bresaola taiata cubulete, parmezanul ras, grisul si galbenusurile. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza si ele, amestecandu-se prin rasturnare. Pentru a se obtine un sufleu cat mai spumos, nu trebuie sa se amestece cu mixerul.

Se toarna compozitia in buluri termorezistente, unse cu unt si tapetate cu pesmet. Se dau la cuptor, la foc mic, pentru 20 de minute.

Sufleu de telina cu broccoli si bresaola

Sufleu_de_telina_cu_broccoli_si_bresaola

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.