Sufleu de taitei

Printeaza

Sufleu de taitei

Sufleu de taitei

Ingrediente:

  • 150 g tăiţei
  • 100 g caşcaval ras
  • 80 g unt
  • 150 g şuncă
  • 3 ouă
  • 100 ml lapte
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se fierbe laptele. Se pun tăiţeii la fiert în apă clocotită cu sare.

După 10 minute, se scurg şi se amestecă bine cu laptele clocotit, untul, caş­cavalul, şunca tăiată cubuleţe şi gălbenuşurile.

Se sărează şi se piperează după gust. Se încor­porează uşor albuşurile bătute spumă.

Se unge cu unt un vas termorezistent, se toarnă compozi­ţia şi se coace sufleul la foc potrivit timp de 30 mi­nute.

Sufleu de taitei

Sufleu_de_taitei.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Sotia gateste des sufleu de taitei. E bun.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.