Reteta sufleu de sparanghel

Printeaza

 Reteta sufleu de sparanghel

Ingrediente:Reteta sufleu de sparanghel

  • 800 g sparanghel
  • 1/2 l lapte
  • 150g unt
  • 120 g brînză (telemea, caşcaval, şvaiţer sau parmezan)
  • sare
  • piper
  • 1 lingură de făină
  • 3-4 ouă

 

Mod de preparare:

Capetele de sparanghel se fierb în apă cu sare. Cotoarele se fierb separat şi se dau prin sită, apoi se amestecă cu sosul alb (făcut cu făină, unt, sare, piper şi lapte).

Se amestecă capatele de sparanghel, cu gălbenuşurile, brînză rasă şi la urmă cu albuşul bătut spumă. Această compoziţie se pune într-un vas de sufleu uns cu unt şi se dă la cuptor moderat circa 30 minute.

Cind se serveşte se unge cu unt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.