Sufleu de spanac cu cascaval

Printeaza

Sufleu de spanac cu cascaval din: spanac, oua, unt, faina, lapte, cascaval, sare, piper.

 

Ingrediente:Sufleu de spanac cu cascaval

  • 1 kg spanac
  • 3 oua
  • 4 linguri unt
  • 4 linguri faina
  • 2 cani de lapte
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureti si speli spanacul in mai multe ape. Apoi fierbi spanacul in apa clocotita cu sare, iar cand este gata, il scurgi si-l maruntesti cu lingura de lemn.

Intr-o cratita incingi 3 linguri de unt, torni faina dizolvata in cateva linguri de lapte rece si amesteci, sa nu se formeze cocoloase.

Torni apoi putin cate putin tot laptele. Adaugi putină sare si lasi sa fiarba un sfert de ora.

Iei cratita de pe foc, incorporezi pe rand galbenusurile, adaugi spanacul si cascavalul ras, iar la sfarsit adaugi si albusurile, batute spuma.

Torni compozitia intr-o tava unsa cu untul ramas si dai tava la cuptor pentru 15 minute, la foc potrivit.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.