Sufleu de spanac cu cascaval si smantana

Printeaza

Sufleu de spanac cu cascaval si smantana din: spanac, oua, ceapa, smantana, pesmet, cascaval, sare, ulei.

Ingrediente:Sufleu_de_spanac_cu_cascaval_si_smantana

  • 1 kg spanac
  • 4 ouă
  • 1 ceapă
  • 3 linguri smântână
  • 5 linguri pesmet
  • 100 g caşcaval ras
  • 1 praf sare
  • 3 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Opăreşti spanacul 5 minute în apă clocotită, apoi îl pui la scurs. Separi albuşurile de gălbenuşuri şi baţi albuşurile spumă cu sarea.

După ce s-a răcit spanacul, îl tai mărunt şi îl căleşti uşor într-o lingură de ulei împreună cu ceapa tăiată julien. Laşi la răcorit, apoi adaugi 2 linguri de pesmet, smântână, gălbenuşurile bătute separat, caşcavalul şi, la final, încorporezi, de sus în jos, albuşurile spumă.

Ungi o tavă cu restul de ulei, presari pesmetul rămas şi torni compoziţia. Dai tava la cuptorul încins aproximativ 1 oră.

Sufleu de spanac cu cascaval si smantana

Sufleu_de_spanac_cu_cascaval_si_smantana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.