Sufleu de peşte

Printeaza

Sufleu de peşte din: fileuri de peste, faina, unt, oua, lapte, nucsoara, sare si piper.

Ingrediente:Sufleu_de_peste

  • 500 g fileuri de peste (salau, pangasius etc)
  • 4 linguri faina
  • 100 g unt
  • 2 oua
  • 100 ml lapte dulce
  • nucsoara rasa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi peştele în apă cu un praf de sare, strecori zeama, mărunţeşti peştele şi îl laşi să se răcească.

Separat, amesteci fă­ina cu laptele într-un cas-tron, le fierbi pe foc mic, amestecând încontinuu, până se îngroaşă, lei vasul de pe for şi, după ce se răcoreşte, adaugi peştele tocat, gălbenuşurile, 50 g unt topit, nucşoară rasă, sare şi piper după gust.

La final, încorporezi delicat albuşu¬rile bătute spumă tare. Torni compoziţia într-o formă termorezistentă unsă cu restul de unt şi o introduci în cuptorul preîncălzit pentru circa 25 de minute. O serveşti imediat.

Sufleu de peşte

Sufleu_de_peste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.