Sufleu de paste

Printeaza

Sufleu de paste din: paste, ceapa, mazare, oua, smantana, cascaval, unt, suc de rosii, sare.

Ingrediente:Sufleu_de_paste

  • 400 g paste tip penne
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri cu mazare fiarta
  • 3 oua
  • 125 g smantana
  • 200 g cascaval
  • 1 lingura cu unt
  • 1 cescuta cu suc de rosii
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbe pastele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe plic. Separat, caleste ceapa.

Adauga boabele de mazare si sucul de rosii. Dupa ce a dat in cateva clocote, incorporeaza pastele scurse bine si lasa sa se raceasca.

Adauga galbenusurile amestecate cu smantana si un praf de sare, albusurile batute spuma si cascavalul ras.

Toarna compozitia intr-un vas uns cu unt si lasa la cuptor 35-40 de minute.

Sufleu de paste

Sufleu_de_paste

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Sufleu de paste cu brânză de vaci şi legume

Sufleu de paste cu sunca si spanac

Sufleu de paste cu sunca si spanac din: spanac, paste, sare, nucsoara, smantana, lapte, branza cu mucegai, faina, rozmarin, sunculita afumata si pesmet. Ingrediente: 600 g spanac 400 g paste in forma de tub sare piper nucsoara rasa 200 ml smantana 200 ml lapte 150 g branza cu mucegai 3 linguri faina rozmarin uscat 200 […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.