Sufleu de paste si varza

Printeaza

Sufleu de paste si varza

Ingrediente:Sufleu de paste si varza

  • 300 g varză
  • 400 g macaroane
  • sare
  • 500 g roşii pasate
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri busuioc tocat, piper
  • 1 linguriţă zahăr
  • 200 g şuncă fiartă
  • 200 g cremă de brânză
  • 100 ml smântână
  • 3 ouă
  • 120 g brânză rasă

Preparare:

Tăiaţi varza fâşii. Fierbeţi pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe pachet. Cu 5 minute înainte de final adăugaţi şi varza şi fierbeţi în continuare. După aceea răsturnaţi totul într-o strecurătoare, turnaţi apă rece şi lăsaţi pastele şi varza să se scurgă.

Căliţi roşiile în ulei 5-7 minute. Adăugaţi busuiocul. Condimentaţi totul cu sare, piper şi zahăr, apoi adăugaţi şunca. Incingeţi cuptorul la 200°C. Amestecaţi crema de brânză cu smântână, ouăle, 50 g brânză, sarea şi piperul. Amestecaţi pastele, varza şi şunca, apoi aşezaţi totul într-o formă unsă în prealabil cu grăsime.

Turnaţi sosul de roşii peste ingredientele din formă. Turnaţi apoi şi amestecul cu ouă şi presăraţi brânza. Coaceţi sufleul 35-40 de minute, apoi ornaţi-l după cum doriţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.