Sufleu de morcovi cu cascaval

Printeaza

Sufleu de morcovi cu cascaval din: morcovi, cascaval, oua, lapte, margarina, faina, nucsoara, sare.

Ingrediente: Sufleu de morcovi cu cascaval

  • 500 g morcovi
  • 100 g caşcaval
  • 2 ouă
  • 100 ml lapte
  • 1lingură margarină
  • 1 lingură făină
  • nucşoară
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi morcovii, îi fierbi în apă cu puţină sare şi când sunt gata, îi zdrobeşti cu furculiţa.

Rumeneşti făina în margarină, stingi cu lapte şi fierbi sosul până se îngroaşă. îl dai deoparte şi-l amesteci cu piureul de morcovi, caşcavalul ras, gălbenuşurile şi la sfârşit pui albuşurile bătute spumă.

Presari şi puţină nucşoară măci­nată, apoi torni compoziţia într-o cratiţă sau un vas termorezistent uns cu ulei.

Dai sufleul la cuptor pentru 20-25 de minute, la foc potrivit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.