Sufleu de morcovi cu branza

Printeaza

Sufleu de morcovi cu branza din: morcovi, branza, ou, unt, lapte, pesmet.

Ingrediente:Sufleu de morcovi cu branza

  • 150 g morcovi
  • 50 g brânză de vaci
  • un ou
  • 10 g unt
  • 50 ml lapte
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Se curăţă morcovii, se spală, se dau prin râzătoare şi se călesc în unt şi puţină apă, pe marginea maşinii. Se sting cu lapte şi se lasă să se înăbuşe până se înmoaie, fără să scadă prea tare.

Se iau de pe foc şi se lasă să se răcească, apoi se dau prin sită împreună cu brânza de vaci. Se amestecă bine cu gălbenuşul, cu albuşul bătut spumă şi se toarnă în formă unsă cu unt şi tapetată cu pesmet.

Se coace în cuptor, la bain-marie, 30-40 de minute, la un foc mai tare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.