Sufleu de morcovi cu branza dulce si lapte

Printeaza

Sufleu de morcovi cu branza dulce si lapte din: morcovi, brânză dulce, ouă, lapte, unt, sare.

Sufleu de morcovi cu branza dulce si lapte

Ingrediente:

  • 2,5 kg morcovi
  • 600 g brânză dulce
  • 5 ouă
  • 250 ml lapte
  • 100 g unt
  • sare

Mod de preparare:

Morcovii, raşi şi înăbuşiţi în lapte cu puţină sare, se trec prin sită, pentru a se obţine un piure.

Separat, se trece prin sită brânza, după care se amestecă cu piureul de morcovi, cu gălbenuşurile de ou şi cu albuşurile bătute spumă.

Se unge o formă cu unt, se aşează preparatul în tavă şi se coace la cuptor, în bain-marie. Se serveşte fierbinte, cu unt deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.