Sufleu de mere cu gris si scortisoara

Printeaza

Sufleu de mere cu gris si scortisoara din: mere, oua, praf de copt, scortisoara, gris, zaharina, ulei.

Ingrediente:Sufleu_de_mere_cu_gris_si_scortisoara

  • 1/2 kg mere cretesti
  • 3 oua
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingura scortisoara
  • 2 linguri gris
  • 3-4 pastile zaharina
  • 10 ml ulei

 

Mod de preparare:

Decojeşti merele şi razi 4 dintre ele, după care le căleşti la foc mediu, pentru 5 minute.

Freci gălbenuşurile cu( grisul, praful de copt, zaharina dizolvată în 5 ml apă, merele călite şi scorţişoara. Adaugi albuşurile bătute spumă şi omogenizezi.

Torni compoziţia într-o formă de tartă unsă cu ulei. Deasupra pui mărul rămas, tăiat în felii şi coci la foc mediu, 25 de minute.

Sufleu de mere cu gris si scortisoara

Sufleu_de_mere_cu_gris_si_scortisoara

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.