Sufleu de mazare cu branza

Printeaza

Sufleu de mazare

Ingrediente:Sufleu de mazare cu branza

  • 600 g mazăre verde
  • 3 linguri făină caju
  • 100 g lapte sau apă
  • 3 linguri brânză dulce
  • 2 ouă
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierbe mazărea în apă clocotită cu puţină sare. Se scurge şi se pune într-o formă de Jena. Făina caju se obţine din alune caju, date prin maşina de cafea. în laptele rece, se adaugă făina caju şi se amestecă bine, după aceea se răstoarnă peste mazăre.

Când compoziţia s-a răcit puţin, punem brânza de vaci şi gălbe­nuşurile, pe rând. Se potriveşte de sare, iar la sfârşit, se adaugă albuşurile bătute spumă. Se presară cu brânză şi se dă la cuptor o oră. Este gata când compoziţia a crescut frumos.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. O sa icnerc si eu sufleul de mazare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.