Sufleu de gulii cu costiţă

Printeaza

Sufleu de gulii cu costiţă din: pulpa de porc, telemea, smantana, frunze de spanac, patrunjel, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Retete_1

  • 150 g pulpa de porc fara os
  • 200 g telemea rasa
  • 150 g smantana
  • 500 g frunze de spanac
  • patrunjel
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incingi cuporul îa 220°C. Ceapa şl usturoiul le cureţi şl le speli, apoi le toci mărunt şl le căleşti în ulei. Tai cuburi mici costiţa.

Cureţi guli­ile şi morcovii, le speli şl le tai felii şi cuburi, apoi le opăreşti în apă sărată timp de 5 minute. Legume­le, costiţa, ceapa şl usturoiul le pui într-o formă de sufleu unsă cu grăsime.

Asezonezi cu sare, piper şi ierburile. Amesteci într-un castron smântână şi laptele şi le adaugi peste sufleu. Presari deasupra brânză rasă şl grămăjoare mici de unt. Coci sufletul 35 de minute fără să deschizi usa cuptorului.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.