Sufleu de ficat de pasăre

Printeaza

Sufleu de ficat de pasăre din: ficat de pasare, faina, oua, unt, lapte, sare si piper.

Ingrediente:Sufleu_de_ficat_de_pasare

  • 300 g ficat pasare
  • 100 g faina
  • 6 oua
  • 150 g unt
  • 300 ml lapte
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Cureţi ficatul, îl speli, îl zvânţi bine cu un prosop şi îl înăbuşi în 30 g de unt bine încins. Scurgi apoi ficatul şi, după ce s-a răcit, îl dai prin maşina de tocat.

Prepari separat un sos alb format din 100 g unt, făi­nă şi lapte.

Amesteci pasta de ficat cu sosul alb, sare, piper, gălbenuşuri şi, la sfârşit, cu gălbenuşurile bătute spumă.

Torni amestecul intr-o tava tapetata cu unt si dai la cuptorul bine incins, timp de 20 de minute.

Sufleu de ficat de pasăre

Sufleu_de_ficat_de_pasare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.