Sufleu de dovlecei cu smantana si patrunjel

Printeaza

Sufleu de dovlecei cu smantana si patrunjel din: dovlecei, cascaval, oua, faina, smantana, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Sufleu de dovlecei cu smantana si patrunjel

  • 4 dovlecei
  • 200 g cascaval
  • 6 oua
  • 2 linguri faina
  • 300 g smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Speli doi dovlecei ii tai fasii pe lung si ii oparesti in apa clocotita cu sare timp de 5 minute. Ii scoti si ii lasi la scurs. Cureti de coaja dovleceii ramasi si ii dai  pe razatoarea mare.

Il amesteci cu galbenusurile, smantana, faina, patrunjelul, tocat si cascavalul ras si cndimentezi cu sare si piper, dupa gust.

Bati albusurile cu sare si le amesteci usror in compozitia de dovlecel. Intr-o corma de ceramica unsa si tapetata, pui un strat de compozitie cu cascaval si oua, asezi fasii de dovlecel si torni restul compozitiei. Dai la cutor 50 de minute, la foc mic.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.