Sufleu de dovlecei cu cas

Printeaza

Sufleu de dovlecei cu cas din: dovlecei, ou, unt, faina, lapte, cas, pesmet.

Ingrediente:Sufleu de dovlecei cu cas

  • 400 g dovlecei
  • 1 ou
  • 10 g unt
  • 1 linguriţă făină
  • 1 ceşcutâ lapte
  • 50 g caş dulce
  • 50 g pesmet

 

Mod de preparare:

Se curăţă dovlecelul de coajă şi samburi, se fierbe 5 minute, se scurge şi se lasă să se răcească, după care se taie cubuleţe. Făina se amestecă cu lap­tele, cu gălbenuşul şi caşul dat pe răzătoare.

Se adaugă albuşul bătut şi cubuleţele date prin pes­met, amestecand uşor Se toarnă compoziţia într-o formă unsă şi tapetată cu pesmet.

Se dă la cup­tor în baia de apă, 30-40 de minute, la un foc mai tare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.