Sufleu de conopida

Printeaza

Sufleu de conopida

Ingrediente:Sufleu de conopida

  • 500 g conopida
  • 1/2 ceapă
  • 2 linguri unt
  • 4 albuşuri
  • 100 g şvaiţer (sau parmezan)
  • 10 linguri sos alb
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Curăţăm conopida şi o desfacem în bucăţele. O fierbem în apă clocotită cu sare. Cînd conopida este fiartă, o strecurăm.

Tocăm ceapă, o călim în unt, într-un vas de sticlă rezistentă la foc sau de piatră. Apoi adăugăm co­nopida şi o ţinem la foc pînă se moaie. Tragem vasul pe colţul. plitei.

Pregătim un sos alb, îl amestecăm cu cîteva bucăţele mici de conopidă, adău­găm spuma de albuş.

Presărăm şvaiţer ras peste conopidă şi turnăm deasupra compoziţia. Presărăm din nou cu şvaiţer şi dăm la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.