Sufleu de conopidă si broccoli

Printeaza

Sufleu de conopidă si broccoli din: macaroane, broccoli, conopida, morcovi, usturoi, sofran, supa de legume, unt, patrunjel, branza, smantana, galbenusuri, gogosari acri, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Sufleu_de_conopida_si_broccoli

  • 400 g macaroane
  • 500 g broccoli si conopida amestec
  • 2 morcovi
  • 4 catei de usturoi
  • putin sofran macinat
  • 100 ml supa legume
  • unt
  • patrunjel tocat
  • 200 g branza rasa
  • 400 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • gogosari acri
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Rupi macaroanele în bucăţi şi le fierbi cu multă apă, conform indicaţiilor de pe pachet. Intre timp, cureţi broccoli, îl speli şi îl separi în bucheţele.

Tai codiţele în felii. Laşi să se scurgă. Speli morcovii, îi tai în beţişoare, iar usturoiul îl toci fin.

Căleşti totul în ulei împreună cu broccoli. Adaugi sare, piper şi şofran.

Torni supa şi laşi câteva minute să se pătrun­dă. încing i cuptorul. Ungi cu unt o formă, aşezi alternativ straturi de macaroane, de legume şi de pă­trunjel, duipă care presari brânza.

Torni deasupra smântână bătută împreună cu gălbenuşurile şi dai forma la cuptor circa 20 de mi­nute.

Serveşti sufleul cu gogoşari acri.

Sufleu de conopidă si broccoli

Sufleu_de_conopida_si_broccoli

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.