Sufleu de ciocolata cu alune de padure

Printeaza

Sufleu de ciocolata cu alune de padure din: galbenusuri, zahar, unt, ciocolata amaruie, alune de padure, albusuri, unt.

Ingrediente:Sufleu_de_ciocolata_cu_alune_de_padure

  • 4 galbenusuri
  • 70 g zahar
  • 70 g unt moale
  • 70 g ciocolata amaruie
  • 110 g alune de padure rase
  • 4 albusuri
  • unt

Mod de preparare:

Se topeste ciocolata la bain-marie. Se bat galbenusurile cu zahar pana ce se albesc. Apoi se adauga untul si se inglobeaza batand cu telul. Se incorporeaza apoi ciocolata topita si alunele. Se bat albusurile si se adauga la compozitia de ciocolata.

Se omogenizeaza cu mare atentie, folosind o spatula de lemn. Se incinge cuptorul la 200 °C. Se ung formele cu unt si se pudreaza cu zahar; se umplu pe 2/3 cu compozitia de ciocolata. Formele se asaza la bain-marie si se coc 12-15 minute. In tot acest timp nu se deschide cuptorul!

Sufleu de ciocolata cu alune de padure

Sufleu_de_ciocolata_cu_alune_de_padure

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.