Sufleu de cascaval in cescute

Printeaza

 Sufleu de cascaval in cescute

Ingrediente:Sufleu de cascaval in cescute

Pentru 1 ceşcută:

  • 1 lingură de sos alb tare
  • 20- 25 g caşcaval ras
  • 1 ou
  • puţin unt

Mod de preparare:

Amestecăm sosul alb cu caşcavalul ras, gălbenuşul şi albuşul bătut spumă. Punem compoziţia în ceşcuţe mici unse cu unt. Dăm ceşcuţele la cuptor slab, 12-15 minute. Cînd este gata sufleul, se serveşte imediat, ca să nu scadă (să nu dea înapoi).

La fel se face sufleul din oricare alte brînzeturi uscate (şvaiţer, parmezan).

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Pur si simplu delicios!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.