Sufleu de caşcaval cu rosii cherry si masline

Printeaza

O reteta delicioasa de sufleu cu: cascaval, oua, piper, unt, faina, lapte.

Ingrediente:

  • 7 linguri de caşcaval ras
  • 5 ouă
  • piper după gust

Ingrediente sos:

  • o lingură şi jumătate de unt
  • două linguri de făină
  • două ceşti de lapte

 

Mod de preparare:

Untul se topeşte, se adaugă făina, şi se amestecă pe foc. Se toarnă laptele fierbinte, iar când sosul este gata, se adaugă patru lin­guri de caşcaval, amestecând înconti­nuu. Se adaugă sare şi piper după gust.

Se ia sosul de pe foc, şe adaugă gălbenuşurile şi două linguri de caşcaval. Separat se bat spumă cinci albuşuri, se amestecă cu sosul alb, turnând câte puţin sos în albuş.

Se unge cu unt o tavă, se toarnă com­poziţia în vas, iar deasupra se rade caşcaval. Se dă compoziţia la cuptor, la foc moale, pentru maximum 35 de minute. Când este gata se poate orna cu roşii cherry, măsline verzi şi frunze de mentă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.