Sufleu de caşcaval cu castraveti murati

Printeaza

Sufleu de caşcaval cu castraveti murati din: unt, pesmet, cascaval, castarveti murati, ceapa, zeama de la castarveti, sare, piper si maioneza.

Inrgediente:Sufleu_de_cascaval_cu_castraveti_murati

  • 70 g unt moale
  • 110 g pesmet
  • 400 g cascaval
  • 2 castraveti murati
  • 1 ceapa
  • 2 lingurite zeama de la castarveti
  • sare
  • piper
  • 180 g maioneza

 

Mod de preparare:

Se unge o formă cu 30 g unt. Restul de unt se topeşte. Se aplică pe fundul formei un strat subţire de pesmet şi se încrustează bine cu mâinile. Se rade caşcavalul şi se presară un strat peste pesmet, apoi se mai presară un strat de pesmet care se presează uşor cu mâinile.

Se toarnă unt topit şi se coace cca 10 min. în cuptorul încins la 200 °C. Apoi se ridică temperatura din cuptor la 220 °C şi se coace până se rumeneşte. Se taie cubuleţe castraveciorii. Ceapa se toacă şi se amestecă împreună cu castraveciori.

Se toarnă deasupra zeama de la castraveţi; se sărează şi se piperează. Se înglobează maioneza. Se taie sufleul bucăţi şi se serveşte cu garnitura pregătită şi cu cartofi la cuptor.

Sufleu de caşcaval cu castraveti murati

Sufleu_de_cascaval_cu_castraveti_murati

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.