Sufleu de cartofi

Printeaza

Sufleu de cartofi

Ingrediente:Sufleu de cartofi

  • 8 cartofi
  • 2 ouă
  • 100 g brânză de soia
  • 100 g caşcaval
  • 1 pahar lapte de soia
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Cartofii se fierb, se scurg şi se pasează bine cu dispozitivul pentru piure. într-un castron, dăm prin râzătoare brânza şi caşcavalul.

Peste cartofi se adaugă laptele şi, eventual, puţin din zeama lor pentru a obţine un piure. Peste acest piure punem brânza, caşcavalul şi ouăle bătute bine.

Se amestecă bine totul şi apoi se pune într-un vas de jena şi se dă la cuptor. Este gata când este frumos rumenit.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.