Sufleu de cartofi cu pui

Printeaza

Sufleu de cartofi cu pui din: piept de pui, cartofi, sare, ceapa rosie, cimbru, telemea de vaca, smantana, oua, unt, pesmet si parmezan.

Ingrediente:Sufleu_de_cartofi_cu_pui

  • un piept de pui
  • 6 cartofi
  • sare
  • 2 cepe rosii
  • cimbru verde si uscat
  • 150 g telemea de vaca
  • 100 ml smantana
  • 4 oua
  • unt pentru uns tavile
  • pesmet si parmezan

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii in apa cu sare, apoi se curăţă de coajă şi se pasează cu furculiţa. Se pun într-un bol şi se amestecă cu smântână, cimbrul verde, telemeaua rasă şi ouăle bătute. Se fierbe pieptul de pui, apoi se taie bucăţi potrivit de mari.

Se taie şi se căleşte ceapa în puţin ulei şi, după ce a scăzut, se adaugă în compoziţie. Dacă vi se pare prea subţire, se ada­ugă parmezanul şi pesmetul.

Se pune în forma tapetată cu unt şi pesmet, deasupra se aşază pieptul de pui şi se bagă în cuptor să se rumenească.

Sufleu de cartofi cu pui

Sufleu_de_cartofi_cu_pui

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • retete cu telemea de vaca

1 comentariu

  1. eu fac sufleul de cartofi si fara pui si e foarte bun

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.