Sufleu de cartofi cu carnati

Printeaza

Sufleu de cartofi cu carnati din: cartofi, ceapa, untura, carnati, rosii, sare, piper, cascaval, rozmarin, grasime.

Ingrediente:Sufleu de cartofi cu carnati

  • 500 g cartofi
  • 3 cepe
  • 2 linguri untură
  • 400 g cârnaţi
  • suc de roşii
  • sare
  • piper
  • 100 g caşcaval ras
  • 1 linguriţă rozmarin
  • grăsime pentru uns forma

 

Mod de preparare:

Speli şi fierbi cartofii şi, între timp, rumeneşti ceapa tăiată în grăsime. Apoi tai cartofii şi cârnaţii în felii. într-o cratiţă unsă cu grăsime pui ceapa, cartofii, cârnaţii în straturi şi jumătate din cantitatea de caşcaval.

Deasupra torni sosul de roşii şi presari pătrunjel tocat. Restul caşcavalului îl pre­sari pe sufleu, pe care îl coci la cuptorul deja încins, timp de 20- 30 de minute.

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.