Sufleu de cartofi cu branza si nuci

Printeaza

Sufleu de cartofi cu branza si nuci din: cartofi fierţi, brânza de vaci, lapte, unt, ou, griş, nuci, măcinate, zahăr vanilat.

 

Ingrediente:

  • 50 g cartofi fierţi
  • 100 g brânza de vaci
  • 20 ml lapte
  • 20 g unt
  • 1 ou
  • griş
  • nuci măcinate
  • 1-2 plicuri zahăr vanilat

Mod de preparare:

Gălbenuşul se freacă cu untul muiat, se adaugă cartofii fierţi şi răciţi, trecuţi prin maşina de tocat, brânza de vaci, nucile, grişul, vanilia, zahărul vanilat şi laptele.

Se omogenizează foarte bine totul, se adaugă albuşul bătut spumă tare şi se pune la copt, într-o formă mică, unsă cu unt, timp de 20-25 de minute, la foc potrivit.

Se serveşte imediat.

Sufleu de cartofi cu branza si nuci

Sufleu picant cu cheddar

Sufleu picant cu cheddar

Sufleu picant de branza din: unt, pesmet, lapte, faina, piper cayenne, praf de mustar, cheddar, parmezan, oua, sare, piper. Ingrediente:  50 g unt 2-3 linguri pesmet 200ml lapte 30g faina 1 varf de cutit de piper cayenne 1 lingurita praf de muștar 50 g brânză cheddar 25 g parmezan 4 oua sare si piper negru […]

Sufleu de praz cu emmenthal

Sufleu de praz cu emmenthal

Sufleu de praz cu emmenthal din: unt, ulei, praz, lapte, faina, oua, branza emmenthal, sare, piper. Ingrediente:  1 lingura unt 1 lingura ulei 3 linguri unt 2 fire praz, tocat 300ml lapte 25 gr faina 4 oua 75 gr branza emmenthal, rasa sare si piper   Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 180C. Ungeti cu […]

Sufleu de legume cu bacon

Sufleu de legume cu bacon

Sufleu de legume cu bacon din: bacon, ceapa verde, ghimbir, piper, oua, albus de ou, lapte, sare. Ingrediente: 6 felii de bacon fiert, tocat 1/2 cana ceapa verde, tocata 1 lingura de ghimbir, proaspat ras 1/4 lingurita piper negru, proaspat macinat 6 oua 4 albusuri de ou 1 cana lapte degresat 1/4 lingurita de sare […]

 

Sufleu de paste cu carne

Sufleu de paste cu carne

Sufleu de paste cu carne din: paste, carne, bulion, morcov, oua, smantana, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet paste făinoase 500 g carne tocată sare piper 4 linguri bulion 1 mor­cov 5 ouă 450 g smântână   Mod de preparare: Fierbi pastele în apă cu sare timp de 10 minute, le scurgi şi le treci sub […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.