Sufleu de broccoli cu roşii şi chifteluţe

Printeaza

O reteta de Sufleu de broccoli cu roşii şi chifteluţe din: morcovi, cartofi, buchetele broccoli, sare, piper, rosii cherry, carne tocata, pesmet, oua, smantana si cascaval.

Ingrediente:Sufleu de broccoli cu roşii şi chifteluţe

  • 2 morcovi
  • 400 g cartofi fierţi în coajă
  • 250 g bucheţele de broccoli
  • sare
  • piper
  • 250 g roşii cherry
  • 400 g carne tocată
  • 2 linguri pesmet
  • 3 ouă
  • 200 ml smântână
  • 150 g caşcaval ras

 

Mod de preparare:

Se taie felii morcovii şi apoi cartofii, decojiţi în prealabil.Se opăresc morcovii în apă clocotită cu sare, împreună cu bucheţelele de broccoli, cca 1-2 min. Se trec prin apă rece. Se spală roşiile.

Se încinge cuptorul la 200 °C. Se frământă car­nea tocată cu pesmet şi 1 ou, sare şi piper. Se modelează biluţe şi se aşază împreună cu le­gumele într-o formă de sufleu unsă. Se bat 2 ouă cu smântână şi caşcaval, sare şi piper. Se toarnă peste legume şi se coace cca 25 min.

Sufleu de broccoli cu roşii şi chifteluţe

Sufleu de broccoli cu roşii şi chifteluţe

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.