Sufleu de branza numai cu albus

Printeaza

Sufleu de branza numai cu albus 

Ingrediente:Sufleu de branza numai cu albus

  • 1 lingură unt
  • 1 lingură făiină
  • 1 1/2 ceaşcă lapte
  • 150 g brânză rasă
  • 50 g caşcaval
  • 6 albuşuri
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingură unt pentru uns forma si putin pesmer

 

 

Mod de preparare:

Se face un rântaş alb dintr-o lingură de făină şi o lingură de unt. Se stinge cu lapte sau cu smântână subţire. Cum începe să fiarbă, se dă la o parte, se adaugă brânza rasă şi caşcavalul tăiat în bucăţele mici.

Se pune sare şi, după gust, puţin piper sau nucşoară pisată.

Se amestecâ cu albuşurile bătute spumă şi se toarnă compoziţia într-o formă bine unsă cu unt şi presărată cu pesmet. Se presară brânza rasă, se dă la cuptor. Se serveşte îndată ce a crescut şi s-a rumenit deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.