Sufleu de branza cu fructe de padure

Printeaza

Sufleu de branza cu fructe de padure din: branza grasa de vaci, unt, oua, zahar pudra, amidon, lamaie, sare, fructe de padure.

Ingrediente:Sufleu_de_branza_cu_fructe_de_padure

  • 750 g branza grasa de vaci
  • 160 g unt
  • 6 oua
  • 250 g zahar pudra
  • 50 g amidon
  • o lamaie
  • un praf sare
  • 200 g fructe de padure

 

Mod de preparare:

Se amesteca 125 g unt cu  gălbenuşurile până ce se obţine o cremă spumoasă. Albuşurile si un praf de sare se bat spumă si, când s-au întărit, se adaugă zahărul

Se pune brânza în spuma de albuş, apoi amidonul, coaja rasă de lămâie si se adaugă amestecul de ouă şi unt.

Se pune jumătate din cantitatea de fructe trecută prin făină si se repartizează în forme de copt unse cu restul de unt si presărate cu puţin zahăr.

Se coc formele 50 de minute si se aduc la masă cu restul de fructe.

Sufleu de branza cu fructe de padure

Sufleu_de_branza_cu_fructe_de_padure

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.